Textielframes op maat nodig? Pas uw ruimte aan! | All Sign Systems

Textielframes

Textielframes

Hou je van afwisseling in de foto’s of prints in je woning, winkel of kantoorruimte: Kies voor textielframes – vast of losstaand.

Textielframes: moduleerbaarheid is een toptroef

Het grote pluspunt van Textielframes is ongetwijfeld het gemak waarmee een doek vervangen kan worden. Wij maken een frame op maat en je bestelt daarvoor het juiste doek met de juiste foto. Dit doek spannen we in het frame op met de pees. Wil je een jaar later een andere foto in je kantoor of woonkamer, je wachtzaal of vergaderruimte dan kan dat zonder probleem. Je trekt de pees gewoon terug uit het frame. Het verwijderde doek met foto hou je gewoon bij en wie weet kan je hem een jaar later terug gebruiken. Dat is natuurlijk veel gemakkelijker dan gepersonaliseerd behang dat eerder voor langduriger gebruik is. Of je laat voor elk filiaal van je bedrijf hetzelfde kader maken en je verhangt de doeken. Zo heeft elk filiaal geregeld een ander beeld.

CAR-WRAP-SWF

2 verschillende soorten textielframes: losstaand of aan de muur

Textielframes kan je in 2 opties gebruiken.
Je bevestigt het frame aan de muur. De aluminium frames zijn wit, zwart of zilver. Dit kies je natuurlijk aan de hand van de foto en de achtergrond. Je ziet dus wel een rand maar niets weerhoudt je om als achtergrond het juiste gepersonaliseerde behang te gebruiken.
De andere optie is het losstaande textielframe. Dit is ideaal om te gebruiken als compartimentering van een kantoorruimte. Je kiest voor een mooie print die je af en toe kan veranderen. Je kan de frames plaatsen en verplaatsen zoals je wil. Maar je kan er ook een inspirerende overlegruimte mee creëren.

CAR WRAP-TECNOSPACE

Enkele speciale toepassingen van textielframes

  • Textielframes met LED verlichting:
    LED verlichting achter je foto geeft een zeer apart effect. Beslis zelf waar je de elektrische aansluiting in het kader wil en speel zelf met licht en beeld.
  • Akoestische textielframes
    Elk textielframe heeft een akoestisch effect op zich. Bij de akoestische Textielframes is het niet het aluminium frame dat een akoestisch effect heeft maar wel het doek. Dit is gefabriceerd uit samengeperst jeans.

Textielframes op maat

Aluminium frame met peesdoek