Outdoor Reclame: laat buiten zien wat er binnen is | All Sign Systems

Outdoor reclame

Outdoor reclame

Communiceer met de buitenwereld via je gevel of etalage. Outdoor reclame zorgt voor herkenbaarheid en aantrekkingskracht.

OUTDOOR_RECLAME
Raamsticker winkel

Outdoor reclame kan tijdelijk of permanent zijn. Natuurlijk wil je dat de hele wereld jouw firmanaam kan lezen en herkent. Maar je kan ook die tijdelijke grote promoties kenbaar maken op je gevel of winkelraam.

OUTDOOR_RECLAME_2
Black Friday Sticker – soldensticker

Gevelreclame

Wij leveren, plaatsen en beletteren uw bedrijfslogo op alle ondergronden. Afhankelijk van de ondergrond wordt het juiste plaatmateriaal gekozen: PVC, bache, dibond, PVC-schuimplaat, … Dit kan zowel met computergesneden kleefletters als met een digital print voorzien met een transparante UV-beschermingsfilm.
Je kan naast bestickering van het spandoek of reclamebord ook kiezen voor de allernieuwste technologie ‘Print on Plate’ : je ontwerp wordt rechtstreeks op de plaat of het spandoek gedrukt.

Etalagebelettering

Tekst en/of logo’s worden uitgesneden uit zelfklevende vinyl en voorzien van een applicatietape, zodat de stickers gemakkelijk te kleven zijn. Er is keuze uit meer dan 100 kleuren, maar je kan uw stickers uiteraard ook full color geprint bestellen.

Digitale Print bij outdoor reclame

Wij pakken de etalage gedeeltelijk of geheel in met een full colour geprinte folie.
Voor de lijmlaag kan je zelf kiezen: tijdelijk of langdurig gebruik. Voor tijdelijke stickers wordt er geen gebruik gemaakt van een UV-beschermingsfolie. Wij printen deze vinyl op een latexprinter. Deze inkten zijn kras- en weerbestendig tot wel 2 jaar. Voor de afwerking van langdurige stickers kan je kiezen tussen een matte of glanzende UV-beschermingsfolie.

Heb je bijvoorbeeld verbouwingswerken ? Pak dit slim aan en gebruik je voorgevel als reclame tot de werken voorbij zijn.

OUTDOOR_RECLAME_5
ramen dichtkleven met boodschap

Doorkijkstickers

Deze folie noemt men ook wel one-way-vision. De naam zegt het zelf, de doorkijkfolie is geperforeerd en vermindert het zicht van buiten naar binnen. Van binnen naar buiten kijken is nog wel mogelijk.

OUTDOOR_RECLAME_6
one way vision op grote raam

Transparante stickers

Het glas blijft helder en doorzichtig. De transparante folie kan zowel digitaal geprint als contourgesneden worden. Deze folie heb je in allerlei standaard kleuren, maar kan ook bedrukt worden met een eigen print.

OUTDOOR_RECLAME_3
transparante folie op raam

Zandstraalfolie uitgesneden, outdoor reclame proof!

Wij voorzien de etalage van een speciale folie die het zandstraal-effect imiteert. Uit de vlakken folie kan uw logo en/of tekst uitgesneden worden. De zandstraalfolie laat wel licht binnen, maar verhindert het zicht zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten.
Meer info: VBC Windowfilms

OUTDOOR_RECLAME_4
zandstraalfolie banden binnen + stickers langs buiten

Zandstraalfolie full color geprint

Op de zandstraalfolie wordt er full color geprint. Deze print is slechts langs één zijde duidelijk zichtbaar. Ook deze zandstraalfolie verhindert het zicht zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten en geeft dus meer privacy aan de werk- of thuisomgeving.

Langs de binnenzijde van de etalage?

Het is perfect mogelijk om de bovenstaande etalagebeletteringen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde te kleven.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos.
Net daarom bieden we graag onze hulp aan!

GRATIS_OFFERTE_CTA