Gepersonaliseerd Behang op maat ? Muurbloempjes | All Sign Systems

Gepersonaliseerd Behang

Gepersonaliseerd Behang

Ben je die blinde muur in huis of op kantoor beu? Stel je eigen print samen of deel je herinneringen via gepersonaliseerd behang.

Gepersonaliseerd behang: maak je kamer persoonlijk

‘Ik zou graag een reuzegroot bos in mijn woonkamer willen. Ik hou nu eenmaal van de natuur. Maar mijn muur is 2,5 op 4,5 meter. Ik vind geen sticker groot genoeg en ik weet niet goed hoe er aan te beginnen. Met behangpapier? Moet ik dat dan zelf proberen te plakken? Ik ben al lang blij dat ik een muur in een effen kleur goed kan behangen.’

GEPERSONALISEERD_BEHANG
fotobehang bos

Gepersonaliseerd behang: een mooie oplossing voor prints op grote of lange binnenhuismuren

Hier ligt de oplossing in ons gepersonaliseerd behangpapier.

De maximumgrootte van het behangpapier uit 1 stuk is 45 op 5 meter. En daar past die muur van 2,5 op 4,5 meter perfect in. Zelfs als er een deur in zit, is dit perfect uit te snijden. Natuurlijk wordt het moeilijk om dit zelf te plaatsen. Wij hebben de specialist die dit behangpapier bij u thuis komt plaatsen. Nu is het zaak om een goed beeld te vinden. Want natuurlijk heb je een goede foto nodig die je zo kan uitvergroten.

GEPERSONALISEERD_BEHANG_2
fotobehang op maat

Gepersonaliseerd behang: elke muur zijn oplossing

Zo proberen wij voor elke specifieke situatie te zoeken naar de juiste en meest geschikte oplossing.
Hoe groot is uw muur? waar kunnen we eventueel snijlijnen in een ontwerp vinden? hoe zorgen we ervoor dat uw ontwerp zo perfect mogelijk op uw muur of gevel komt? Of het nu over indoor reclame of outdoor reclame gaat, de kunst zit hem in de details.

Wil jij ook gepersonaliseerd behang ?

 GRATIS_OFFERTE_CTA