Digital Printing voor Al Uw Toepassingen | All Sign Systems

Digital Printing

Digital Printing

Laat je creativiteit de vrije loop op kantoor of thuis. Dankzij digital printing printen wij op elke ondergrond.

Digital Printing – niet weg te denken

Bij digitaal printen is er geen contact tussen de drukvorm en de drager. Dit is wel het geval bij zeefdruk. Alles verloopt digitaal, net als de laserprinter bij je thuis of op kantoor. Er zijn daardoor minder tussenstappen tussen ontwerp en druk en de mogelijkheden om verschillende ondergronden te bedrukken zijn groter.

Digital Printing – print on plate

Bij print on plate wordt er rechtstreeks op het plaatmateriaal gedrukt in full colour en in hoge resolutie. Dit maakt het proces goedkoper. Het grote voordeel is dat er niet enkel op dibond of forex wordt geprint maar ook op karton, kanaalplaat, gatorfoam, hout, metaal, …

DIGITAL-PRINTING
print on plate

Digital Printing – stickers

Wij bedrukken stickers van klein tot groot.
Zoekt u mini-stickers met extra info om op uw product te kleven of zoekt u een grote muursticker met uw logo. Op elke ondergrond en ongeacht de grootte zoeken wij de juiste oplossing voor u op vloeren, muren, etalages, wagens (autobestickering en car wraps), ……. Zowel handig voor indoor reclame als voor outdoor reclame!

DIGITAL-PRINTING-2
kleine stickers
DIGITAL-PRINTING-3
grote stickers

Digital Printing – Spandoeken en vlaggen

Beachvlaggen zijn de ideale manier om extra aandacht te trekken voor uw merk of bedrijf.  Je vindt ze in drukke winkelstraten, op festivals, tijdens opendeurdagen of events en beurzen. Ze zijn gemaakt van duurzaam kwalitatief vlaggendoek, weersbestendig en gemakkelijk op te stellen. De opdruk is natuurlijk ook in full colour en dankzij digital printing zijn de mogelijkheden groot: foto’s, een logo of eigen design.

Een aluminium frame is een ideale manier om zowel buiten als binnen je boodschap mee te geven. Het spandoek wordt rechtstreeks bedrukt (full colour, met eigen logo, foto of design) en in het frame opgespannen. Het frame kan ook gemakkelijk aangepast worden aan de beschikbare oppervlakte. Het heeft een stevige, professionele look en een lange levensduur.

DIGITAL-PRINTING-4
aluminium frame met spandoek
DIGITAL-PRINTING-5
beachvlaggen

Digital Printing – ook voor interieurtoepassingen

Het interieur is natuurlijk belangrijk bij je thuis maar meer en meer ook in de werkomgeving. Met digital printing zijn er tal van mogelijkheden. Creëer je eigen behangpapier, druk je foto’s op je eigen gekozen ondergrond, bedruk textiel,…… Motiveer je werknemers en creëer de ideale creatieve en stimulerende werkomgeving. Met jouw idee en onze producten ondergaat iedere woonkamer of kantoorruimte een complete metamorfose. Laat je alvast door ons inspireren op www.inter-deco.be

GEPERSONALISEERD_BEHANG
fotobehang bos

Digital Printing – Printers

All Sign Systems maakt gebruik van professionele snijplotmachines en kwalitatief hoogwaardige printers om tot een schitterend resultaat te komen.

DIGITAL_PRINTING_4
Mutoh 1638X
DIGITAL_PRINTING_3
Mutoh 1624
DIGITAL_PRINTING_10
EPSON SC 80600
DIGITAL_PRINTING
HP Latex 570
DIGITAL_PRINTING_2
HP Scitex FB550
DIGITAL_PRINTING_9
Canon 8400
DIGITAL_PRINTING_8
Canon 9400
DIGITAL_PRINTING_7
EPSON SF F6000
DIGITAL_PRINTING_5
Summa F1612
DIGITAL_PRINTING_6
Summa T140

 

Iets laten printen?

GRATIS_OFFERTE_CTA