Autobestickering: Maak al rijdend Reclame | All Sign Systems

Autobestickering

Autobestickering

Geef je wagen de uitstraling van je bedrijf: sober, chic, stoer of oogverblindend. Autobestickering haalt alles uit je wagenpark.

Autobestickering: grijp je kans

Natuurlijk wil je elke mogelijkheid aangrijpen om je bedrijf kenbaar te maken en de auto of bestelwagen is daar het perfecte middel voor. Want wat is een betere manier van outdoor reclame dan een rondrijdend reclamepaneel?
Heb je een bedrijfsnaam, openingsuren, contactgegevens die je duidelijk wil communiceren? Dan kan je de auto laten bestickeren.
Klinkt misschien saai maar vergis je niet: autobestickering gaat niet enkel over woorden of letters.
Bij autobestickering behoud je de basiskleur van het koetswerk maar je kan kiezen om delen van de wagen een andere kleur te geven zodat jouw boodschap nog beter en duidelijker overkomt.

Autobestickering en beeldmateriaal

Het logo kan natuurlijk niet ontbreken. Ook hiervoor vinden we de ideale plaats: overdreven groot of subtiel opvallend – het kan allemaal.
Waarom geen foto? Natuurlijk kan dat! Een foto waarop mensen de indoor reclame in je zaak kunnen zien of van reeds uitgevoerde schilderwerken bijvoorbeeld. We zoeken samen naar de meest geschikte positionering op de wagen. Hierbij houden we rekening met de lijnen en de vormgeving van de wagen.
Dat kunnen we omdat we alle modellen op schaal hebben. We maken dan ook een ontwerp op de vectortekening van je wagen.

Het grote verschil met carwrap is dat we bij het wrappen uitgaan van een totale make-over van de wagen waarbij de koetswerkkleur zo goed als niet meer zichtbaar is. Ook dit heeft enkele voordelen en in sommige situaties is het de beste oplossing.

autobestickering
autobestickering fiat 500

Autobestickering op personenwagens

Avery Dennison ® Supreme Wrapping Film Easy Apply RS is een uniek product voor een snelle en perfecte applicatie. Een gepatenteerde Easy Apply RS ® lijmtechnologie zorgt voor een probleemloze montage zonder luchtinsluiting. De film heeft een zeer hoge glansgraad met een vuilafstotende coating welke voldoet aan de hoge eisen van een duurzame Car Wrap Folie (tot 12 jaar, afhankelijk van de kleur en verticaal toegepast) De kleefkracht bouwt zich langzaam op, waardoor het uiterst comfortabel verwerkt. Zelfs bij het aanelkaar kleven van de lijmlaag zijn deze delen weer eenvoudig te scheiden. Hiermee is de film snel verwerkbaar en uitstekend repositioneerbaar.

autobestickering
autobestickering foodtruck

Autobestickering op foodtrucks

Avery Dennison® MPI 1105 Easy Apply RS™ is een premium wit glanzende car wrap folie ontwikkeld voor efficiëntere montage van markeringen voor de langere termijn, waarbij superieure vervorming, duurzaamheid, hoge opaciteit, en schone verwijderbaarheid gewenst zijn.  Uiterst geschikt voor verwerking over klinknagels en in diepere profielen. Dit maakt MPI 1105 EA RS een geschikt product voor de meest uitdagende applicaties dankzij de volgende eigenschappen:

  • Superb 3D vervormbaarheid
  • Verbazend mooi en consistent printresultaat
  • UV, solvent, eco-solvent en latex inkten compatible
  • Easy Apply RS™ lijmtechnologie met air-egress, repositionability en slideability
  • Betrouwbare prestaties met een goede verwijderbaarheid op lange termijn
  • Maximum duurzaamheid voor buiten, 6 jaar (geprint en gelamineerd met DOL 1460Z of 1480Z) en 10 jaar ongeprint
  • Gewaarborgd door ICS Performance Guarantee

Bekijk hier al onze technische fiches

Ook een autobestickering nodig ?

 GRATIS_OFFERTE_CTA