Car Wrap: The make-over van uw wagen | All Sign Systems

Car Wrap

Car Wrap

Altijd al gewoon je zin willen doen? Met car wrap verbaas je de wereld – flitsend, mat, sober, stijlvol of lekker opvallend!

 

Car Wrap : The make-over

Je kan je auto ook een totale make-over geven en zo niet enkel je bedrijfsnaam maar ook je imago tonen aan de wereld.
Dan wrappen wij de auto: hierbij wordt elk onderdeel van het koetswerk apart ingepakt in een folie waardoor je auto zijn oorspronkelijke vormgeving behoudt maar je de kleur niet meer kan zien. De mogelijkheden zijn dan ook uitgebreid. Jij kiest hoe je auto eruitziet en welke boodschap die draagt. En het hoeft niet alleen een auto of bestelwagen te zijn: het kan ook je foodtruck, caravan, motor, vliegtuig of kraanwagen zijn.

CAR-WRAP-SWFCar Wrap – Matte wagen

Stel dat je echt wel eens een matte wagen wil in plaats van eentje in metaalkleur dan kan je een gewone wagen kopen en hem laten wrappen in een matte folie. Na enkele jaren wil je toch weer een andere kleur? dan verwijderen we de folie en is de wagen weer zo goed als nieuw. Of er rijdt iemand op je bumper en die moet hersteld? veel eenvoudiger om de folie te herplakken. Of je wilt de wagen verkopen? We halen de folie weg en je verkoopt een nieuw uitziende wagen.

CAR WRAP-TECNOSPACECar Wrap – Ontwerp en uitvoering

Natuurlijk heb je graag op voorhand een idee van hoe je auto eruit zal zien zodat je zelf de juiste keuze kan maken. Hiervoor maken wij graag een digitaal ontwerp. Wij beschikken over alle modellen op schaal. De uitvoering gebeurt met de meest kwalitatieve folies en lijm maar alle folies zijn achteraf terug verwijderbaar zonder de lijmresten. Je hebt dus niet enkel je voertuig een coole look gegeven. Je beschermt de lak van de auto tegen de effecten van weer en wind en voorkomt bijkomende schade.

Car Wrap – Foodtruck

Je hebt bijvoorbeeld een foodtruck en je verkoopt exotische cocktails. Graag wil je dat mensen je foodtruck zien en gelijk ook zin krijgen in een cocktail. Je kan hem dan helemaal laten wrappen in een exotisch strand met hangmatten en palmbomen. Natuurlijk zorgen we ook voor autobestickering want je wil ook graag laten weten wat de naam van je exotisch strand – of sorry, foodtruck – is.

Car Wrap Folie – Avery SWF

Avery Dennison ® Supreme Wrapping Film Easy Apply RS is een uniek product voor een snelle en perfecte applicatie. Een gepatenteerde Easy Apply RS ® lijmtechnologie zorgt voor een probleemloze montage zonder luchtinsluiting. De film heeft een zeer hoge glansgraad met een vuilafstotende coating welke voldoet aan de hoge eisen van een duurzame Car Wrap Folie (tot 12 jaar, afhankelijk van de kleur en verticaal toegepast) De kleefkracht bouwt zich langzaam op, waardoor het uiterst comfortabel verwerkt. Zelfs bij het aanelkaar kleven van de lijmlaag zijn deze delen weer eenvoudig te scheiden. Hiermee is de film snel verwerkbaar en uitstekend repositioneerbaar.

Car Wrapping Folie – Avery MPI 1105

Avery Dennison® MPI 1105 Easy Apply RS™ is een premium wit glanzende car wrap folie ontwikkeld voor efficiëntere montage van markeringen voor de langere termijn, waarbij superieure vervorming, duurzaamheid, hoge opaciteit, en schone verwijderbaarheid gewenst zijn.  Uiterst geschikt voor verwerking over klinknagels en in diepere profielen. Dit maakt MPI 1105 EA RS een geschikt product voor de meest uitdagende applicaties dankzij de volgende eigenschappen:

  • Superb 3D vervormbaarheid
  • Verbazend mooi en consistent printresultaat
  • UV, solvent, eco-solvent en latex inkten compatible
  • Easy Apply RS™ lijmtechnologie met air-egress, repositionability en slideability
  • Betrouwbare prestaties met een goede verwijderbaarheid op lange termijn
  • Gewaarborgd door ICS Performance Guarantee

Ook uw auto laten car wrappen ?

GRATIS_OFFERTE_CTA