Indoor Reclame: alles op maat | All Sign Systems

Indoor Reclame

Indoor Reclame

Jouw persoonlijke touch maakt het verschil. Indoor reclame bepaalt de stijl van je winkel en geeft je kantoor de juiste werksfeer.

INDOO_RECLAME_2
Gepersonaliseerd behang met foto van Antwerpen op kantoor.

Als je klanten via de outdoor reclame de weg naar binnen gevonden hebben, is het logisch dat je aan de binnenshuis communicatie van je logo en huisstijl denkt maar de mogelijkheden van indoor reclame zijn veel uitgebreider.

Je wil je logo heel zichtbaar maken? Dan kies je voor een grote muursticker of freesletters. Maar je kan ook details of kleuren uit je logo laten terugkomen op andere muren/wanden/meubelstukken en zo je hele zaak omtoveren in je huisstijl. Zo geef je die lange saaie gang een extra dimensie. Foto’s doen wonderen in een interieur.
Je kan zelfs je foto afdrukken op gepersonaliseerd behangpapier. Dit behang is erg sterk, resistent tegen vuil en vocht en gemakkelijk aan te brengen – net zoals gewoon behang. Wil je een beeld van je favoriete reisbestemming in de wachtkamer of eetzaal of willen de kinderen thuis een foto van hun favoriete voetbalstadion in de kinderkamer? Met foto’s op behangpapier zit je er middenin!

INDOOR-RECLAME
3D letters

Indoor reclame: je huisstijl op glas

INDOOR_RECLAME
Zandstraalfolie uitgesneden + geprint

Zandstraalfolie is ideaal om glazen wanden en deuren te beplakken. Het is ondoorzichtig langs beide kanten. Je kan er volledige wanden mee beplakken, maar je kan ook delen uitsnijden en het combineren met delen die in kleur geprint zijn. (zie foto)

privacy met ruimteoverzicht

Maar je kan het ook gebruiken om privacy te creëren: Heb je een raam waar je liever geen inkijk door hebt? Bewaar toch het ruimtegevoel en werk met een subtiele zandstraalfolie waar je zelf het motief van kiest. In die zandstraalfolie kan je ook je logo laten uitprinten of snijden. Let wel: deze folie beperkt het zicht van buiten naar binnen maar ook andersom.

Indoor reclame: stijlvol functioneel

INDOOR_RECLAME_TEXTIELFRAME
Textielframe met vervangbaar doek op de wand

Met indoor reclame zorg je ook voor stijlvolle functionaliteit op kantoor. Met foto’s op textielframes verander je het kantoor gemakkelijk van look. De aluminiumframes zijn op maat gemaakt en de peesdoeken eenvoudig te veranderen. Je klikt het doek simpel uit het frame aan de hand van de pees. Je kan het doek oprollen en bijhouden en wie weet hang je het een jaartje later terug. De textielframes kunnen ook losstaand gemaakt worden. Zo zijn ze ideaal om je kantoor te compartimenteren of om een gezellige informele vergaderplek te realiseren – en dat met een rustgevende of inspirerende print! Motiveer je werknemers met een originele signalisatie van de keuken, het printlokaal of het sanitair. Daag ze uit om even vindingrijk te zijn.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos.
Net daarom bieden we graag onze hulp aan!

 

GRATIS_OFFERTE_CTA